De innovatie bij Envu Environmental Science

Envu is een innovatief bedrijf met een lange onderzoekstraditie. Dankzij ons vermogen om in uw schoenen te staan, weten we al meer dan 150 jaar met succes te innoveren.


Print page
Innovation at Bayer

 

De klant staat bij onze innovatie centraal

Wij brengen geen minuut in het laboratorium door voordat wij met u hebben gepraat over wat uw werk makkelijker zou maken of wat uw problemen zou kunnen oplossen. Zonder deze informatie zouden we immers niet kunnen innoveren. Onze klanten zijn dus partners tijdens het hele ontwikkelingsproces.

Wij investeren in oplossingsgerichte innovatie

Om in oplossingsgerichte innovatie te kunnen investeren, is het belangrijk dat wij uw problemen en kansen goed begrijpen. Door een dag met u door te brengen, kunnen wij van u horen met welke problemen u in uw dagelijkse werk wordt geconfronteerd. Uw input geeft ons ontwikkelingsteam onmisbare stof tot nadenken. Hiermee kunnen wij op zoek gaan naar echte oplossingen voor de problemen waar u het meeste last van heeft.

Klantadviesraden

Om onze bestaande producten steeds te verbeteren, maken we gebruik van klantadviesraden waarmee klanten suggesties kunnen doen voor de Environmental Science-markt. Dit levert ideeën op voor nieuwe producten, verpakkingen, toepassingen en diensten. Zo kunnen we een betere toekomst voor uw bedrijf mogelijk te maken.

Wereldwijde problemen oplossen op lokaal niveau

Envu Environmental Science heeft een wereldwijd en actief netwerk van ontwikkelingspecialisten. Met ontwikkelingscentra in de Verenigde Staten, Duitsland en Brazilië, en innovatiehubs in India en China ontwikkelen wij oplossingen in uw directe omgeving.

Overtuigende resultaten

Innovaties die gemak, veiligheid en eenvoud bieden zijn de sleutels tot groei in de toekomst. Wij geloven in samenwerking met onze klanten om succes te bereiken. Daarom investeren wij voortdurend in de nieuwste wetenschap en technologie en zetten wij ons in voor de ontwikkeling van superieure en duurzame oplossingen voor de toekomst van uw bedrijf. Wilt u meer weten over de innovatie bij Envu Environmental Science? Neem dan contact met ons op!